Hässleholm Freeflow Athletic Club

Hässleholm

Freeflow Running

Freeflow är löparklubben i Hässleholm. Vi har träningsgrupper och pass flera gånger i veckan som är anpassade efter alla nivåer och åldrar. Du hittar aktuell information om tid och plats i vår kalender på www.hassleholmfreeflow.se. Hoppa in och börja träna när du vill. Prova några gånger och se om våra pass passar just dig.

Löpträning
Tisdagar kl 18.00, Träningsredskapen vid Hässleholmsgården
För dig som är van löpare eller klarar milen i sex-minuters tempo. Inriktning på löpning i högre tempo och i varierande former som intervaller, backträning samt löpteknik och löpstyrka.

Kom-igång grupp
Onsdagar 18.00, Hässleholmsgården
För dig som kanske orkar jogga 500 m eller som längst klarar av 2 km i joggingtempo 7-8 min/km. Det viktiga är att du är motiverad och gärna vill komma igång med din löpning. Här lär vi oss strategier och får tips och motivation för att lyckas med löpträningen.

Distanspass
Lördagar kl 09.00
För dig som vill ut på lite längre rundor. Både tempo och distans anpassas efter deltagarna. 10-18 km. Startplats och runda varierar så håll koll på klubbkalendern; www.hassleholmfreeflow.se. En bra start på lördagen och du får uppleva olika delar av Hässleholms fina natur.

Löpteknik, koordination, löpstyrka
Vanligen två pass i veckan, torsdagar och söndagar. Tid och plats varierar beroende på årstid. Vintertid är många av passen i Tyrehallen i Tyringe, på sommarhalvåret hålls en del pass på Göingevallen. Se aktuell info i klubbkalendern: www.hassleholmfreeflow.se

Freeflow Kids
För barn mellan 7 och 9 år. Vintertid på Västerskolan, torsdagar kl 17.30 – 18.30. Sommartid mer varierat så håll koll på klubbkalendern: www.hassleholmfreeflow.se
Här är det ingen specifik idrottsinriktning utan barnen får prova på olika idrotter. Grundläggande rörelseformer som utvecklar styrka, rörlighet, koordination och balans genom lekar, redskapsbanor, stafetter, bollvaneövningar och spel.

Välkommen till Freeflow!

 

Läs mer

Tommy
freeflowtommy@gmail.com

Hässleholmsgården, Hässleholm

Intresseanmälan

Via det här formuläret kan du skicka ett meddelande till föreningen om ditt intresse kring att träna med dem.


Run all around

Löpning där du är, året runt.

Läs mer
Kost

Mat för löpare

Tips från Svensk Friidrotts dietist Marina om mat före, under och efter träning.

Läs artiklarna här
Godkänt lopp

Godkända lopp – en kvalitetsstämpel och välgörare

Läs mer om märkningen
Svensk Friidrotts hemsida

Ännu mer friidrott

På Svensk Friidrotts huvudsida kan du hitta ännu mer från friidrottens värld.

Besök friidrott.se