IK NocOut.se

Linköping, Östergötland

IK NocOut.se

IK NocOut.se är kombinationen av ett socialt nätverk och en seriös träningsgemenskap för aktiva idrottare. Målet är att skapa en social och idrottslig tillhörighet för utövare inom olika konditionsidrotter med syftet att träna, utvecklas och tävla tillsammans.

I en klubb som NocOut.se finns möjligheten för varje medlem att utveckla sin egen träning tillsammans med andra medlemmar och på så sätt uppnå sina individuella mål. Eftersom klubben profilerar sig mot flera idrotter samtidigt har medlemmarna olika styrkor och kan på så sätt stötta och hjälpa fram varandra, med såväl teknik som inspiration. Klubbens idrottsliga inriktning är i första hand löpning, cykling, simning, triathlon och skidåkning. Vi erbjuder regelbundna ledarledda träningar i löpning och triathlon, och under cykelsäsongen gemensamma cykelpass varje helg.

NocOut.se’s medlemmar ska på ett lätt och spontant sätt kunna hitta träningskompisar och skapa träningstillfällen tillsammans, med hemsidan/facebooksidan som som huvudsaklig kommunikationskanal. NocOut.se grundades i Linköping men har medlemmar även i andra städer.

De senaste åren har vi haft runt 150 ledarledda löparpass varje år. Klubbens klubbmästerskap brukar varje år vara Sveriges största banlopp inom respektive distans.

Läs mer

hakwe@hotmail.com
0707-939410

Intresseanmälan

Via det här formuläret kan du skicka ett meddelande till föreningen om ditt intresse kring att träna med dem.


Run all around

Löpning där du är, året runt.

Läs mer
Kost

Mat för löpare

Tips från Svensk Friidrotts dietist Marina om mat före, under och efter träning.

Läs artiklarna här
Godkänt lopp

Godkända lopp – en kvalitetsstämpel och välgörare

Läs mer om märkningen
Svensk Friidrotts hemsida

Ännu mer friidrott

På Svensk Friidrotts huvudsida kan du hitta ännu mer från friidrottens värld.

Besök friidrott.se