Löparglädje och gemenskap!

Löpargruppen Runacademy Piteå är en del av Runacademy:s stora nätverk av 59 orter i Sverige, från Malmö och Lund i söder till Kiruna i Norr. Vi är väldigt stolta över att vara en del av denna gemenskap och givetvis vill vi dessutom vara bäst. J För oss betyder att vara bäst att vi tar hand om alla våra löpare på ett bra sätt och utvecklar dem utifrån just deras förmåga. Hos oss är ALLA välkomna och ALLA som tycker om att springa är löpare oavsett om man springer maraton eller om man kämpar sig igenom 1 kilometer. Alla våra pass är uppdelade efter dagsform och som deltagare har man då möjlighet att välja distanser och tempo.

Vi är från och med våren ett stort ledarteam om 8 personer med stor variation på bakgrund och kunskap. I ledarteamet har vi allt från erfarna maratonlöpare med över 25 maror i bagaget till glada motionärer som vill förmedla glädje.

Jag heter själv Conny Lundkvist och är Platschef för Piteågruppen och min egen bakgrund är att jag är Personlig Tränare med eget företag inom detta och även utbildad Löpcoach och idrottslärare.

Vi kommer under våren att köra onsdagar kl 18:30 med utgångspunkt under den snöiga delen vid Hortlax SK:s skidstuga i Hortlax (Bakom Hortlax sporthall). Då snön tinar upp intar vi istället skogen och kör passen med utgångspunkt från Lindbäcksstadion (Vallsberget) Terminen startar den 20:e mars och sedan kommer vi träffas 15 pass tillsammans under 13 v. Under hösten var vi 54 personer som träffades varje onsdag och givetvis hoppas vi på att bli ännu fler nu under våren. Anmälan för våren öppnade i november och inom 48 h hade vi redan 29 anmälda, det hoppas vi betyder att människor har trivts bra tillsammans med oss i höst.

Löparglädje och gemenskap är våra ledord och är det något du vill uppleva så är Runacademy Piteå gruppen för dig.

Välkommen att springa med oss i vår!

Vänliga hälsningar/
Conny Lundkvist, platschef Piteå
0706972983
conny.lundkvist@pitea.se

Bildresultat för instagram ikon png  #runacademypiteå

Kostråd

Bra mat för löpare

Läs mer
Sverige på fötter

Sugen på att börja springa?

Läs mer
Tävla och träna

Lopp och träningsgrupper

Läs artiklar om lopp och löpargrupper