Premiär för Run all around i Örebro

Ett 30-tal löpare samlades för Run All Around i Örebro i helgen. Foto: Jenny Sundqvist

Den gångna veckan besökte Svensk Friidrott Örebro AIK när de hade sitt premiärpass med konceptet Run all around. Örebro AIK har tagit till sig ambassadörskapet av Run all around på ett ypperligt sätt. Vi möttes av 5 laddade ledare med nytryckta reflexvästar som tydligt visade konceptets logga samt en beachflagga med detsamma. Det kändes professionellt och mycket välkomnande.
Inledningsvis var det lite nervöst då det var oklart hur många som skulle dyka upp. Men allt eftersom det närmade sig starttid trillade det in fler deltagare, nya som gamla. Och vilken start det blev av Run all around när ca 30 personer deltog på det första passet.

Innan start blev det en snabb presentation av ledarna och en tydlig genomgång av vad som komma skulle. Passet var upplagt på ett sätt som gjorde att alla kunde deltaga oavsett nivå och tidigare erfarenhet. Precis det som konceptet står för. Det var ett jobbigt (så jobbigt man själv ville göra det), roligt och utmanande pass. Men framför allt var det väldigt mycket glädje och skratt under en timme. På ett sånt där sätt så man känner att man vill komma tillbaka och vara med igen. Bra jobbat Örebro AIK och fortsatt lycka till med träningen och ambassadörskapet.

Läs mer om Run all around här

/Jenny Sundqvist & Daniel Cortobius