Svensk Friidrotts löparmagasin

Nu har vi ersatt och moderniserat den tidigare löparkalendern med ett nytt spännande löparmagasin. Tidningen innehåller information om samtliga dryga 400 motionslopp, som fortfarande går att anmäla sig till under 2018 och som är godkända av Svenska Friidrottsförbundet. Det finns dessutom flera inspirerande och intressanta reportage om löpning, kost, om vikten av motion för både kropp och knopp och mycket mer att läsa om. Årets löparmagasin distribuerades torsdagen 12/4 som en bilaga i tidningen Expressen. Vi hoppas att det nya formatet ska inspirera ännu fler att delta i alla motionslopp som våra fantastiska föreningar arrangerar samt inspirera ännu fler till att utöva löpning, i någon form, som motionsform.

Hela bilagan i pdf-format finns att läsa och ladda ner här. Läs om hur Maria Jansson orkar springa så länge, varför Anders Hansen menar att motion är så bra för vår hjärna och mycket mer.

Har ni frågor, feedback och tankar kring löparmagasinet är ni varmt välkomna att kontakta Jenny Sundqvist på jenny.sundqvist@friidrott.se

Trevlig läsning!

 

Kostråd

Bra mat för löpare

Läs mer
Sverige på fötter

Sugen på att börja springa?

Läs mer
Tävla och träna

Lopp och träningsgrupper

Läs artiklar om lopp och löpargrupper