Om Svenska löpare

Svenska löpare är en del av Svensk Friidrott, som syftar till att utveckla, kvalitetssäkra och samla löparsverige i syfte att ge fler möjlighet att springa, springa mer och uppfylla målen med sin löpning. Vi vill skapa förutsättningar för att vi ska bli fler, och bättre, löpare i Sverige.

Inom friidrotten ryms löpning för alla

Här på svenskalopare.se samlas alla lopp som är godkända av Svensk Friidrott, många av friidrottsföreningarnas löpargrupper och information och inspiration kring löpning.

Var med och bidra till att fler får samma möjlighet

Svenska löpare är också en symbol för alla som vill visa att de springer för sig själva, för andra som delar samma glädje och för de som ännu inte kommit igång. Alla intäkter från Svenska löpare, godkända lopp och föreningarnas löpargrupper går tillbaka till friidrottsrörelsen och gör den tillgänglig för fler, oavsett var i landet du bor.

Spara lopp till din egen kalender genom att bli användare

Genom att skapa ett användarkonto på sidan får du möjlighet att favoritmarkera lopp och spara in dem i din egen privata kalender på din dator, eller i din läsplatta eller telefon, för att på så sätt inte missa några lopp. Som användare kan du även ta del av Svenska löpares nyhetsbrev.

Vi som står bakom sidan

Svenska löpare drivs och administreras av Svensk Friidrott. Information om hur du kontaktar oss hittar du här.