Fåle OCRs Familjeträning!

Att starta en förening kan vem som helst göra. Att hålla den vid liv över tid och få igång regelbundna träningar och en barn- och ungdomsverksamhet kan vara en större utmaning.

Fåle OCR är en relativt ny förening i en ung sport. Vi insåg ganska snabbt vikten av att aktivera barn- och ungdomar för att utveckla vår förening och sporten. Fåle Hinderbana ligger i Limmared, ett litet samhälle i Tranemo Kommun. Det finns flera möjligheter med att driva en förening på landsbygden men också utmaningar. För att få den yngre generationen att hitta till föreningen så startade vi 2018 upp vår populära familjeträning. Familjeträningen går helt enkelt ut på att vi vuxna tränar tillsammans med våra barn och ungdomar. En dag i veckan ses vi ute på hinderbanan och rör på oss i någon form utav cirkelträning.

 

Rörelseglädje utomhus är någonting de allra flesta mår bra av. Vi springer, lyfter, hoppar, kryper, klänger och hänger i skogen.

 

Familjeträningen har onekligen skapat ringar på vattnet för Fåle OCR. I vår förening har vi idag barn och ungdomar som regelbundet tränar och springer OCR. Mer utomhusträning åt folket!

 

Mvh/ Kristofer Bernhardsson, Fåle OCR